Nieuwe bouwplannen ontvouwd voor het Ezechias Kwartier in Hebron, Judea

Vlaamse Vrienden van Israël

Hebron in Judea, met centraal op het plaatje de Tombe van de Patriarchen (Machpela’s Grot), waar de aartsvaders  en -moeders van het Joodse volk begraven liggen [beeldbron: Bible Walks.com]

Een vergadering van coalitieleiders van enkele Israëlische partijen op zondagavond werd afgesloten met de goedkeuring van de bouwplannen in het Ezechias Kwartier in Israël’s Stad van de Patriarchen: Hebron in Samaria. De belangrijkste voorstanders van het project zijn Naftali Bennett, voorzitter van de Joods Huispartij en minister voor Opvoeding, en Aryeh Deri, de voorzitter van de Shas partij en minister van Binnenlandse Zaken, aldus een bericht in The Jewish Press van 1 oktober 2017.

Het project is reeds samengevoegd en alles wat er nog moet gebeuren, werd naar veluidt gepubliceerd op de Hebreeuws-talige militaire website 0404, die de marketing voor het project  moet goedkeuren en daarmee de bewoning ervan zal voltooien. Het plan omvat 31 gezinswoningen…

View original post 551 woorden meer