De islam: één grote gruwelsprookjesfabriek

Martien Pennings

“Otherwise, the largest voting block at the United Nations might now have been the Organization of Mongolian Cooperation, and the BBC and the New York Times would warn us against the dangers of Genghisophobia.”

Gates of Vienna is een website die niet toevallig zo heet en in dat kader is het evenmin toevallig dat auteur Fjordman aandacht besteedt aan een conferentie in Kopenhagen over de oorsprongen van de islam. En die conferentie kon dus weer eens niet plaats vinden zonder zwaar bewapende politie voor deur, want de gelovers in de gruwelsprookjes van de islam zaaien inmiddels dood en verderf overal in het Westen en dus ook tot in het Hoge Noorden.

Gruwelsprookjes? Jazeker! Het was bij Grote Kenners en Ingewijden zoals Ik Zelf allang bekend dat die hele islam inclusief profeet een zootje wrede verzinsels is. Maar professor Martin Kerr, key-note-speaker op de Kopenhaagse conferentie, heeft de feiten…

View original post 835 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s