Nieuwsuur én GeenStijl slikken gelul over jihadisten voor zoete koek

Martien Pennings

Stukje van Pritt Stift op GeenStijl over de Nieuwsuur-uitzending waaruit blijkt:

Marokkaans-Nederlandse ingenieur Chef Onthoofdingen bij Islamitische Staat

Mwah. Ja. Op zich is dat wel een nieuwsfeitje. Maar ik vond iets anders veel belangrijker. Die Nieuwsuur-uitzending — kijk vanaf 22:30 —  ging over Souad Mekhennet die een boek geschreven heeft over hoe het eruit ziet in de hoofden van ISIS-Taliban-al-Qaeda-halsafsnijders. En mij viel op dat we er vooral achter komen dat Mekhennet het gelul van die psychopaten voor zoete koek heeft geslikt. Want wat horen we van Souad? Dat het aan de uitsluiting van moslims in Europa ligt en aan het zomaar zonder enige reden dood bombarderen door het Westen van hartstikke lieve en onschuldige moslims. Dat is wat die psychopaten haar blijkbaar verteld hebben. En dat heeft ze opgeschreven.

Oh ja! Nog iets heel belangrijks! De islam heeft er niks mee te maken! Het is niet zo…

View original post 70 woorden meer