EEN ZIELIGE POGING VAN LINKS!

eunmask

Webmaster: Radicaal linkse denkbeelden beheersen het establishment:  justitie, universiteiten en ook de (linkse) Wereldpers worden hiermee dagelijks gevoed.  De arrogante zelfoverschatting van links overheerst helaas nog steeds! Dit artikel is Elsevier-onwaardig!

Gerry van der List:

De strijd van paranoïde rechts tegen een politiek spookbeeld

Het scheldrepertoire van militant rechts blijft maar uitdijen. Zeker wie weleens in de krochten van internet afdaalt, is al een tijd vertrouwd met termen als ‘linksgekkies’, ‘wegkijkers’ en ‘deugmensen’. Betrekkelijk nieuw is ‘SJW’. Deze afkorting staat voor ‘Social Justice Warriors’ *). Het strijden voor sociale rechtvaardigheid lijkt een waardevolle bezigheid, maar rechtse polemisten denken daar anders over.

De laatste weken is er veel aandacht voor een nieuwe diskwalificatie: ‘cultuurmarxisme’. Het is een begrip dat al wat langer door het rechtse ondergrondse verzet wordt gebruikt. Maar het heeft een vlucht genomen doordat het Kamerlid Thierry Baudet het aan zijn verbale wapenarsenaal heeft toegevoegd.

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/09/de-strijd-van-paranoide-rechts-tegen-een-politiek-spookbeeld-103766w/

*) RP: …

View original post 17 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s