Team Lubach snapt de islam niet en geeft domme deugverklaring af

Martien Pennings

“Op het van dak staan neo-nazi’s je schoolgebouw te kaften. Althans dat gebeurde op het Cornelius Haga-lyceum in Amsterdam-West. Een nieuwe islamitische school waar maandag twee extreem-rechtse eikels op het dak stonden te schreeuwen. Wat een kut-actie!”

Neo-nazi’s? Volgens het Parool waren het twee rond-de dertigers die vanaf het dak van die school een spandoek ophingen met de tekst ‘Wie Islam zaait zal Sharia oogsten’, die daar een beetje stonden te roepen, zich zonder verzet van dat dak lieten halen door de politie en die zich verontschuldigden voor het feit dat op de ouderdag van deze school tóch nog een paar kindekens van 14 waren die het gruwelijke schouwspel op het dak hadden moeten aanschouwen.

Maar ik begrijp team Lubach wel: islam-kritiek moet worden voorafgegaan worden door een deug-verlaring aan het regressief-linkse domkoppen-publiek.

Want na die inleiding komt Lubach inderdaad met hartstikke ludieke kritiek op die totáál niet ludieke, want paleo-nazistische…

View original post 823 woorden meer