Film: ‘Can’t We Talk About This?’ – over islamisme & vrije meningsuiting

Vlaamse Vrienden van Israël

Trailer: “Can’t We Talk About This?
(‘Kunnen we hier niet over praten?’)”

Het ware verhaal over de islamistisch supremacistische oorlog tegen de vrije meningsuiting zoals deze wordt verteld door diegenen die op de barrikaden staan om de rechten van het First Amendement te verdedigen, met inbegrip van Mark Steyn, Ayaan Hirsi Ali, Geert Wilders, Douglas Murray, Raheem Kassam, Pamela Geller, Robert Spencer, Ezra Levant, Paul Weston, Milo Yiannopolous en cartoonisten die leven onder doodsbedreigingen Lars Vilks en Bosch Fawstin.

Op 2 november 2004 werd filmregisseur Theo Van Gogh op klaarlichte dag op straat met messteken afgemaakt door de Nederlands-Marokkaanse Mohammed Bouyeri. Van Gogh had de “misdaad” begaan door samen met Ayaan Hirsi Ali de film Submission uit te brengen, die de behandeling van vrouwen in Islam aan de kaak stelde. De documentaire film werd in de Nederlandse moslimgemeenschap op…

View original post 200 woorden meer