Ophef over oude ‘white genocide’ uitspraken Eurocommissaris Frans Timmermans

REACT

In de alternatieve, Engelstalige media is men er deze week achtergekomen dat de Europese Unie wel degelijke bewust de buitengrenzen van het continent voor Afrikanen openzet. De bewuste woorden hierover werden uitgesproken door de Vicepresident van de Europese Commissie, de Nederlander Frans Timmermans. Alex Jones, die in Amerika een zeer populair praatprogramma heeft, draaide de beelden van een Frans Timmermans in het Europees Parlement, door hem voorzien van scherp commentaar.

Men verwijst naar een toespraak van Frans Timmermans, welke hij uitsprak tijdens het EU Fundamental Rights Colloquium in 2015. Daarin laat de commissaris weten dat in sommige delen van Europa het multiculturalisme (men gebruikt divers en diversiteit) als een bedreiging wordt gezien, maar dat dit juist een uitdaging is. Volgens hem wordt elke stukje aarde multicultureel en daarmee moeten we het doen. Politici die denken dat er samenlevingen zijn met één cultuur zijn volgens Timmermans slecht geïnformeerd.

Ook wordt onomwonden…

View original post 151 woorden meer