Noorwegen trekt financiering terug uit Palestijns vrouwencentrum genoemd naar terroriste

Vlaamse Vrienden van Israël

De Palestijnse Autoriteit, de Verenigde Naties en Noorwegen financieren tevens een Palestijns jeugdcentrum voor vrouwen dat genoemd werd naar moordenares Dalal Mughrabi. Het logo van de Noorse sponsor NRO staat linksonder op het bord vermeld. [beeldbron: PMW/Ma’an News Agency]

Leden van het Congres en Joodse leiders manen de Verenigde Staten aan om in de voetstappen van Noorwegen te treden, nadat Oslo zich verzekerd heeft van de teruggave van haar fondsen die ze had gegeven aan een Palestijns vrouwencentrum dat genoemd werd om een terrorist te verheerlijken, bericht JNS op vrijdag 8 september..

Palestijnen worden van de wieg tot in het graf volgepropt met Jodenhaat en Israëlhaat, de twee kanten van dezelfde munt

Eerder dit jaar hebben Palestinian Media Watch (PMW) en NGO Monitor onthuld dat de Noorse regering een vrouwencentrum in Burqa helpt financieren dat genoemd werd naar de Palestijnse terroriste Dalal Mughrabi. Zij was de leidster…

View original post 502 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s