‘Zestien ministersposten te verdelen onder Rutte III’

eunmask

En geen één voor de door het volk gekozen grootste partij, de PVV!

Informateur praat verder met onderhandelaars

Het ongekozen nepkabinet

Lees hier het artikel:

Binnen de muren van de Stadhouderskamer wordt gesproken over een uitbreiding van het aantal ministers. Een teken dat de kabinetsformatie in de laatste fase is beland. Telde het kabinet-Rutte II dertien ministers, nu wordt gesproken over zestien ministersposten.

Dat meldt dagblad De Telegraaf. Dat de formatieonderhandelingen in de laatste fase zijn, daar liet Gert-Jan Segers (ChristenUnie) dinsdag weinig twijfel over bestaan. Tijdens een debat met Emile Roemer, in het Haagse perscentrum Nieuwspoort, zei hij: ‘Dit kabinet komt er.’ Woensdag werd bekend dat onder een volgend kabinet de kosten van de zorg opnieuw oplopen.

Zestien ministers

De VVD zou zes ministers krijgen in een volgend kabinet, CDA en D66 elk vier, en de ChristenUnie, de kleinste van de vier partijen, twee. Een veelgenoemde nieuwe ministerspost op het Binnenhof is Klimaat…

View original post 85 woorden meer