Heeft Israël een Syrische chemische wapenfabriek aangevallen?

Vlaamse Vrienden van Israël

Syrisch president Assad: “’t Is al de schuld van de Israël!”

Heeft Israël een Syrische chemische wapenfabriek aangevallen in de nacht van woensdag op donderdag (6/7 augustus ’17)? Volgens berichten inThe Jerusalem Post zouden de aanvallen uitgevoerd zijn vanuit het Libanese luchtruim. Dat is op dit ogenblik helemaal niet zeker en Israël zwijgt voorlopig. Maar er zijn wel indicaties dat dit inderdaad het geval zou kunnen zijn.

De Syriërs beschuldigen de Israëlische Luchtmacht (IAF) van het aanvallen van militaire regeringsstellingen terwijl het Syrische Observatorium voor Mensenrechten (SOHR) het doelwit omschreef als een “wetenschappelijk onderzoekscentrum waar chemische wapens worden aangemaakt” (en waarschijnlijk worden geleverd aan Hezbollah?)

Syrië waarschuwde gisteren Israël dat dit “zware consequenties” zou kunnen hebben. Afgelopen nacht heeft de Syrische regering een klacht neergelegd tegen Israël in de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties voor “herhaalde agressie tegen het land” en eiste “onmiddelijke maatregelen om [Israël] te stoppen…

View original post 642 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s