Sigrid Kaag of Petra Stienen op BuZa? Waarom dan gewoon Anja Meulenbelt zelf niet?

Martien Pennings

Sigrid Kaag met beschaafd parelkettinkje

Mijn dank aan Jan Gajentaan van OpinieZ die mij gealarmeerd heeft en die het geopolitieke bezwaar tegen een dergelijke benoeming aangeeft: want in tijden van Trump is het Obama-knuffelen van de islam en van terroristen als Abbas voorbij. Het besef is doorgedrongen dat de Palmaffia’s géén vrede willen, al 60 jaar niet. Gajentaan heeft uit welingelichte kringen vernomen dat de namen van Kaag en Stienen rondzoemen en hij merkt op dat die twee allebei dermate Palmaffia-en-islam-verliefd zijn dat zulks zou gaan schuren met Trumps nieuwe politiek, waarbij Israël hopelijk eindelijk eens een rechtvaardige behandeling zal krijgen vanuit Amerika.  

Ja, dat zou wat zijn, Pechtold of Halsema, liefhebbers beiden van de islam, als burgemeester van Amsterdam en dan meteen maar Sigrid Kaag of Petra Stienen op Buitenlands Zaken in het nieuwe kabinet.

Over parelketting Kaag heb ik twee keer geschreven. Foutere radical chic hebben…

View original post 470 woorden meer