Esther Janssen en Martine Beijerman: twee UvA-vrouwtjesdiertjes willen de PVV kapot maken

Martien Pennings

“Her research focuses on NGO involvement in international law-making processes, and aims to rethink the concept of democratic legitimacy.” Oei-oei: links-regressieve & antisemitische NGO’s, “international law” en hérdenken van democratie. We zijn ongelezen nu al bang.

Zo hoor je nog eens wat. Bij de formatie zou niet alleen het voorstel op tafel liggen zelfs het wassen-neus-referendum (“raadgevend”) af te schaffen, maar ook om “democratische eisen te stellen aan politieke partijen”. Zeggen twee vrouwtjesdiertjes die werken bij de UvA, het cultuur-marxistische bolwerk, waar postmodern cultuur-relativisme net zo vanzelfsprekend is als ademen. En waar men voor slechts één ding werkelijk fobisch is: islamofobie.

Ook deze dames Janssen & Beijerman laten het woord “islamofobie” weer vallen. Moest dus weer even aan “Black Pigeon” denken en aan Jordan Peterson, die zeggen dat al dat anti-Westerse en pro-islamitische geprovoceer van “feministes” tegeswoordigs alleen maar is om vast te stellen dat de…

View original post 912 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s