De logica van corrupte politici

E.J. Bron

Screenshot_84

Staatssecretaris van Onderwijs Sander Dekker (VVD) spreekt zich uitermate hard uit tegen de mensen (turks.nl noemt hen een stelletje idioten) die met spandoeken op de al langere tijd omstreden salafistische moskeeën en scholen hun zorgen uiten. Puur als noodkreet, omdat niemand hen WIL horen. Want ondanks diverse bewijzen van openlijke terreurverheerlijking en sympathieën voor Al Qaida en ISIS van zowel de betreffende moskeeën als schoolbesturen, móesten en zóuden deze projecten van Dekker tòch doorgang vinden en worden criticasters door zowel de media als politici (uiteraard) als racistisch en extreemrechts omschreven.

View original post 1.309 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s