De ontkenningswaanzin inzake de islam van de Westerse quasi-elites

Martien Pennings

Het blijft een raadsel, dat wegkijkgedrag. Toen begin jaren 1980 de eerste generatie van Marokkanen die hier geboren werd in de tienerleeftijd kwam, de kinderen van de gastarbeiders dus, voelde ik al instinctief dat een flink deel niet deugde. Inmiddels weet ik dat zulks te maken heeft met de islam, een anti-humane en wrede ideologie en staan de media al bijna 20 jaar vol van wereldwijde islam-terreur. Er is een Westerse body of knowledge inzake die islam die onweerlegbaar heeft vastgesteld dat de islam alle wezenlijk kenmerken van de tijdloze misdadigheid van het nazisme heeft. Natuurlijk worden de islam-afdelingen van de universiteiten nog steeds grotendeels bevolkt door leipenisten (onder deze brief een lijstje), die misleidende flauwe kul verkopen, maar voor wie echt wil weten wat al die verontrustende islam-signalen betekenen, is er echte kennis voorhanden.

Een boek waarin die echte kennis wordt geëtaleerd en de ideologische…

View original post 774 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s