Cultuur-marxisme: Karen Armstrong krijgt een eredoctoraat van de VU

Martien Pennings

Karen Armstrong heeft nog steeds diezelfde radio-actieve stront in haar pottenkanis

Eigenlijk heb ik een ontzettende hekel aan het aanvallen van mensen op hun uiterlijk. Maar ja: á la guerre comme á la guerre. Dus vandaar het onderschrift bij de foto. Ik werd attent gemaakt op het eredoctoraat voor deze gevaarlijke krankzinnige door een interview op “NieuwWij” dat ze had met Lisette Thooft die heel toepasselijk ”huisfilosofe van het spirituele tijdschrijft Happinez” is. Een topbaan natuurlijk voor een vertegenwoordigster van het links-regressieve narcistisch-hedonistische zelfverheffingsneuroten-machtsconglomeraat dat ook in Nederland de cultuurmarxistisch-postmodernistisch-cultuurrelativistische terreur uitoefent en álle subsidie-niches heeft bezet sinds de Gramsciaanse Mars door de Instituties succesvol is afgesloten.

Je lacht ergert je kapot als zo’n bijdehand lulletje als Casper Thomas in Buitenhof gaat zitten ontkennen dat er zoiets bestáát als “cultuur-marxisme”, terwijl de hele Atlantische wereld sinds het ontstaan van de Counter Culture er door beheerst wordt. En dan beweert-ie…

View original post 844 woorden meer