Gaza: speeltuin voor islamistische terroristen ten koste van welzijn van eigen haard en kroost

Vlaamse Vrienden van Israël

De Vlaamse openbare omroep VRT pakt heden uit met een misleidend artikel van redacteur Simon Verbist over de situatie van de burgerbevolking in de Gazastrook. Blijkbaar valt er elders weinig nieuws te rapen (?) en vindt de hoofdredactie van de VRT dat het verpauperde Gaza, dat wordt “bezet en uitgebuit door dat enge fascistische Israël”, hoe dan ook bovenaan de lijst van speciale mediazorg voor verdrukte minderheden moet staan.

Dit keer heeft de VRT redactie zich laten inspireren door de activiteiten van de Nederlandse journalist Rik Goverde die werkt voor de organisatie Save the Children NL en die hier van de gelegenheid gebruik maakt om te eisen dat de blokkade van Gaza door Israël wordt versoepeld dan wel volledig opgeheven wordt. Voor de VRT en Save the Children wordt de schuld voor de ellende in Gaza eenzijdig bij de Joodse staat gelegd want die handhaaft al tien jaar een nochtans

View original post 1.553 woorden meer