Waarom komen moslims eigenlijk naar Christelijke landen?

OpinieZ

Er is wel vaker over dit onderwerp geboomd, daar ben ik mij terdege van bewust. Alleen de vraag stellen zal er weer voor zorgen dat moslinkse 1 mensen als wolven in het bos: racist, xenofoob, nazi, fascist, islamofoob, koloniaal, boze blanke man en wat dies meer zij zullen huilen. Want roep “moslim” en verwacht een Pavlov-reactie.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van YouTube-video, kanaal Dennis Flint Promotions

Influx
Wanneer we deze boze moslinkse reacties even negeren en ons focussen op het onderwerp dat ter tafel ligt, is het antwoord gecompliceerder dan het lijkt. De eenvoudige verklaring is natuurlijk dat de eerste moslims op uitnodiging van westerse regeringen kwamen werken als gastarbeider. Gastarbeider is echter een uitermate rekbaar begrip gebleken en de gasten zijn nooit meer teruggekeerd naar hun land van herkomst.

De huidige influx van moslims die de EU-landen binnenkomen zijn op de vlucht voor oorlog en geweld…

View original post 650 woorden meer