Trump bezoekt slachtoffers Harvey en deelt hotdogs uit in zwaar getroffen Houston

eunmask

Trump helpt met voedsel uitdelen.

The best president ever!
De Amerikaanse president Donald Trump en zijn vrouw Melania zijn zaterdag voor de tweede keer binnen enkele dagen naar het rampgebied van orkaan Harvey in Texas gevlogen. Anders dan vorige week bezochten ze ditmaal de zwaar getroffen stad Houston en ontmoetten daar gewone bewoners.

In Houston brachten de president en zijn vrouw Melania nu onder meer een bezoek aan het NRG Center, een congrescentrum dat is omgebouwd tot de grootste opvang voor geëvacueerden in de stad. Volgens het Rode Kruis hebben vorige week zeker 17 duizend mensen noodopvang gezocht.
Trump liet zich zaterdag vooral van een troostende kant zien. Hij omarmde ouderen, speelde en knuffelde met kinderen en deelde samen met Melania hotdogs uit in een container van het Rode Kruis. ‘Het was geweldig’, zei hij over zijn ontmoeting met de kinderen. Ook dankte hij de reddingswerkers.

Trump, die vandaag tot…

View original post 126 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s