Zo wil Rutte III migratiestroom stuiten!

eunmask

 Luchtkastelen

Dit is het meest zwakzinnige voorstel ooit!

De miljarden ‘ontwikkelingshulp’ zijn al decennialang nooit hiervoor gebruikt, maar grotendeels in de zakken van de corrupte machthebbers terecht gekomen. Deze zullen hiervoor alles beloven, maar het ‘nakomen’ van beloftes is voor hen een lachertje!
De migratiestroom kan alleen worden gestopt door de grenzen hermetisch af te sluiten! (Merkel blijft niet anders doen dan het tegenovergestelde!)
————————————————————————————————————————————————————————————————
De migratiestroom moet worden gestuit door middel van ontwikkelingshulp. Dat vinden de formerende partijen, VVD, CDA, D66 en ChristenUnie. Landen die niet meewerken aan het terugdringen van migratie, krijgen geen geld meer.

Dat heeft De Telegraaf begrepen van ‘ingewijden’. Ontwikkelingshulp moet de oorzaak van economische migratie wegnemen, vinden de formerende partijen. Ook willen ze de hulp aan ontwikkelingslanden gebruiken als middel om druk op de regeringen uit te oefenen. Als ontwikkelingslanden niet meewerken aan het terugsturen van migranten, wordt de geldkraan dichtgedraaid. Op die manier…

View original post 143 woorden meer