Uitzinnige hoeveelheid bewijs voor het nazistische Jodenhaat-karakter van de islam en de Palmaffia’s

Martien Pennings

In deze nazomer van 2017 heb ik met collega-vertaler Jolanda van der Vorst-Molleman Dijksterhuis de laatste hand gelegd aan de vertaling van bovenstaand boek dat in onze links-regressieve wereld alleen kan worden uitgegeven bij een verstandige en idealistische eenmans-uitgeverij als “De Blauwe Tijger”. (Zie hier de aankondiging) Het boek zal oktober 2017 in de verkoop komen.

Op dit moment schrijf ik aan een degelijke recensie, maar omdat het belang van het boek zo groot isen ik dus zo veel mogelijk publiciteit wil genereren,  hieronder een ultra-korte vóór-recensie (soort van).

Met een UITZINNIGE MATE AAN BEWIJS wordt in dit boek aangetoond:

  1. dat de islam, in de persoon van de moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini, zich vanaf de jaren 1930 verbond met het nazisme en met Hitler en dat de moefti de beslissende stoot tot de Endlösung heeft gegeven
  2. dat zulks gebeurde vanuit de geheel eigen Jodenhaat-traditie van de…

View original post 97 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s