Moeten we omwille van Bangladesh de CO2 verminderen?

Martien Pennings

(Door P. van Lenth)

In discussies met klimaatalarmisten wijzen die nogal eens op de barre staat van Bangladesh, dat immers geregeld getroffen wordt door overstromingen en waarvan zij dan aannemen dat die rampspoed dat land in de 21e eeuw alleen maar vaker en heftiger zal treffen ten gevolge van de opwarming van het klimaat en de toenemende zeespiegel. Ze hebben het dan feitelijk over de Gangesdelta, de grootste rivierdelta in de wereld, die een deel van Bangladesh en India bestrijkt. Hebben de klimaatalarmisten daarmee een goed argument in handen? Eerst enige details over die delta, ontleend aan dit wetenschappelijke artikel.

View original post 42 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s