J. J. Wijenberg uit Den Haag, die géén antisemiet is, zal spreken in de gemeenteraad van Rotterdam

Martien Pennings

J. J. (Jan) Wijenberg

INSTANT UPDATE:
Zie ook vooral het stuk op OpinieZ van Tanya Hoogwerf, gemeenteraadslid voor Leefbaar Rotterdam die de eigenlijke aanleiding is dat Wijenberg mag komen “inspreken”:De politiek-correcte Fabeltjeskrant over de Hamas-conferentie: bizarre goedpraterij van een beschamend evenement

Rotterdam is niet alleen de veiligste stad van Nederland, maar ook een stad waar de overal elders verstikte geluiden wél gehoord mogen worden: de geluiden van islamofiel links, van de moslims zelf en van oprechte Israël-critici

Neem nou de vergadering van de Rotterdamse gemeenteraad van morgen, donderdag 31 augustus, die al om 3 uur begint, misschien wel vanwege het voetballen. Op advies van Keesje Maduraatje bekijken we de agenda. En bij het klikken op de groene pijltjes van de uitrolmenuutjes vinden we bij het belangwekkend klinkende item “Vlaggenbeleid stadhuis” het volgende:

We zijn nieuwsgiering naar die schriftelijke vragen en daar vinden we een brief die…

View original post 338 woorden meer