Nederlandse generaal wil door de staat gecontroleerd staatsnieuws

Wilfred Rietdijk, brigadegeneraal bij de landmacht, wil dat Nederland een nieuwe organisatie optuigt die manipulatie en beïnvloeding via nepnieuws – vooral vanuit Rusland – in kaart moet brengen. Elsevier >>

Een generaal die het nieuws wil gaan controleren. Veel enger kunnen we het niet bedenken. De ene Nederlandse generaal is nog gekker dan de andere. De ene is een klimaathippie:

Het hele conflict in het Midden-Oosten is terug te voeren op het klimaat dat in razendsnel tempo verandert. Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp zei tijdens een congres in het Vredespaleis dat er geen stabiliteit kan zijn, zonder dat er klimaatveiligheid is.

“Miljoenen mensen zijn of zullen er de dupe van worden”, zei hij. Hij wees erop dat het op de Noordpool nu al 20 graden warmer is dan wat het normaal zou moeten zijn rond deze tijd van het jaar. “Directe consequenties zijn dat er nog meer stormen komen en overstromingen…

View original post 403 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s