In Engeland mag je niet zeggen dat die kinderverkrachters Paki’s zijn en al helemáál niet dat het ook nog moslims zijn

Martien Pennings

Sarah Champion, van Labour-front-bencher gedegradeerd naar Labour-back-bencher omdat ze openlijk zei dat Pakislami’s kinderverkrachters zijn. Allemaal? Nou, ze hangen wel een ideologie aan die dat mooi vindt, vooral als het kinderen van “ongelovigen” betreft

De Engelse ziekte, rachitis, kenmerkt zich door botverweking. Het is inderdaad met de ruggengraat van de Engelse quasi-elite nog veel erger gesteld dan met de backbone van de collega’s op het continent.

Onze correspondent in Engeland meldt het volgende:

Een vooraanstaand parlementslid, Sarah Champion (Labour) stelde in een krant (The Sun) een feit vast, namelijk dat die “grooming gangs” — dat is mainstreammedia-code voor islamitische kinderverkrachters, net als “lover boy” voor Marokkaans-islamitische pooier —helemaal  bestonden uit pleuris-Paki’s uit Banga-Banga-Desh en omstreken. Champion schreef: “Britain has a problem with British Pakistani men raping and exploiting white girls” en “these people are predators and the common denominator is their ethnic heritage”.

Nou, en toen kreeg ze uiteráááárd een…

View original post 341 woorden meer