Bennett in Beit El: ‘Onze visie op de toekomst: één miljoen Joodse inwoners in Judea en Samaria’

Vlaamse Vrienden van Israël

Minister van Opvoeding Naftali Bennet in Beit-El, Samaria, op dinsdagavond 29 augustus 2017 [beeldbron: Hillel Maeir/Arutz Sheva]

Op dinsdagavond, 29 augustus 2017, vond in Beit-El, Samaria, een groot feest plaats naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de stichting van de Israëlische stad. Ruim 3.500 van de ca. 6.500 inwoners van Beit El waren opgedaagd en verschillende sprekers en politici voerden er het woord, aangevuld met dans en muziek.

Onder de sprekers bevond zich ook Naftali Bennett, voorzitter van de Joods Huispartij en sinds 14 mei 2015 minister voor Diasporazaken en voor Opvoeding in de regering Netanyahu. In zijn toespraak sprak minister Bennett zijn steun uit voor de Regionale Raad van Beit El en had hij het onder meer over de belofte van premier Netanyahu om 300 extra woningen bij te bouwen, waarvan de werken volgende maand zouden worden aangevat.

Minister Bennett voegde eraan toe:

View original post 220 woorden meer