Waarom de EU Midden-Europa wil dwingen multicultureel te worden

eunmask

Hongarije: Geen niet-westerse immigranten

Vier Midden-Europese landen weigeren niet-westerse immigranten op te nemen. Aangezien de EU-landen bij meerderheid hebben besloten dat dit wel moet, is de Europese Commissie een inbreukprocedure begonnen. Het fanatisme van de Commissie is opmerkelijk. Dat heeft twee redenen, schrijft Jelte Wiersma.

De Europese Commissie en de Midden-Europese EU-landen Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije hebben een steeds hoger oplopende ruzie. In 2015 besloot een gekwalificeerde meerderheid van de EU-landen dat meer dan 100.000 Afrikanen en Aziaten die via Griekenland en Italië illegaal Europa waren binnengekomen, zouden worden verdeeld. Zuid-Europese landen waren vóór want zij ontvangen de meeste immigranten, Noord- en West-Europa waren ook vóór want de immigranten trekken uiteindelijk vooral naar die contreien. De vier Midden-Europese landen stemden tegen; Roemenië, Oostenrijk en Bulgarije waren sceptisch.

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/08/waarom-de-eu-midden-europa-wil-dwingen-multicultureel-te-worden-535696/

RP: Deze 4 landen zijn de enigewijze landen in heel Europa, die hun eigen volk beschermen! De EU is dodelijk…

View original post 2 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s