Staat Gesponsord Terrorisme

E.J. Bron

Screenshot_107

(Door: “eg regs”)

Politici laten zich graag van hun humane kant zien en tegenwoordig bieden de actualiteiten hen daar ook alle gelegenheid toe. Want de discipelen van Allah hebben de frequentie waarmee zij hun vredelievende leer zogezegd kracht bijzetten de laatste tijd danig opgevoerd. Zozeer zelfs dat er inmiddels bijna geen dag voorbijgaat of onze leidslieden kunnen wel érgens in Europa een stad of land vinden waaraan vervolgens dan de ‘oprechte blijken van deelneming en medeleven’ te richten zijn. Een “zwarte dag” híer, een “laffe aanslag” dáár; Mark Rutte vindt het allemaal “werkelijk afschuwelijk”. Jammer alleen dat zijn afkeer van terrorisme op de keper beschouwd dan toch maar slechts van zo’n recente datum is.

View original post 543 woorden meer