Islam:Oorlog = vrede!

The Balkans Chronicles

De islam krijgt geen vrede door vrede(vredesakkoorden), maar door oorlog/terror.Charlie Hebdo bespot de islam als ‘religie van vrede’ na aanslagen Barcelona…Het Westen ziet vrede als het naast elkaar leven met moslims. Maar,moslims zien vrede als het einde van het Westen.Wanneer moslims van vrede spreken, bedoelen ze deze vrede: de praktische onderwerping van alle mensen aan de sharia en de islam.De islamitische vrede komt niet voort uit het aanvaarden van het bestaan van andere naties, religies en volkeren, maar uit eenheid door de ISLAM en het elimineren van zoveel mogelijk verschillen.Het islamitische idee van vrede, is feitelijk een bevel om oorlog te voeren. Vrede er zal zijn, wanneer iedereen wordt gedwongen om binnen de beperkingen van de islam te leven. …

Vrede of een wapenstilstand met niet-moslimlanden en niet-moslims is altijd tijdelijk.Zo noemde terrorist Yasser Arafat(Een belangrijk deel van alle door de PLO gepleegde terreurdaden vond plaats onder leiding, of in…

View original post 1.337 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s