Gevallen Engelen

OpinieZ

God is baas over het hele heelal, inclusief Satan. God is ook lief: hij staat oogluikend toe dat Satan demonen op ons pad stuurt. Demonen – ik noem ze ook wel gevallen engelen – die ons verleiden, beliegen, beschuldigen, bedriegen: hun oorlogsstrategie bestaat uit het beïnvloeden van de menselijke gedachte, zij proberen ons van de waarheid weg te leiden. Ik noem ze ook wel journalisten.

Titelfoto: Screenshot door redactie OpinieZ van webpagina De Morgen

Verwonderd
Gesprekken met journalisten. Engeltjes. Ridders van de pen.
Zij zijn oprecht verwonderd. Dat is goed: verwondering over de wereld om zich heen zou hun eeuwige drijfveer moeten zijn. Ze zijn verwonderd dat steeds meer onderdanen, lezers, burgers, mannen van de nacht, vrouwen in de straat, arbeiders, landbouwers, landlopers, dronkelappen, ouwe slimme krabben, hèn, – engeltjes -, ‘minimalist’ durven noemen wanneer het gaat over het benoemen van problemen met islam. Immers, schreven zij recent geen…

View original post 728 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s