Moslims zijn net zo min eng als Auschwitz-SS-ers

Martien Pennings

Een andere Xavier Martinez

Uit een Vlaamse sensatiekrant die toch wel erg nauwkeurig schijnt te citeren:

Vader van kleuter (3) die stierf bij aanslag Ramblas: “Ik moet een moslim knuffelen”

“Javier Martinez heeft de zwaarste week van zijn leven achter de rug: zijn 3-jarig zoontje kwam om het leven bij de aanslag op de Ramblas in Barcelona. Hoewel het kindje slachtoffer werd van moslimextremisten, wilde Javier er een punt van maken dat hij geen wrok koestert tegen de moslimgemeenschap en dat leidde tot een ontroerend moment: ‘Ik moest de imam troosten.’

( . . .)

Javier zegt verder dat hij wil dat er ook nog iets goeds uit de dood van zijn zoontje voortkomt. Hij stelt daarbij dat iedereen welkom is in Catalonië en dat er geen wrok moet worden gekoesterd tegen de moslimgemeenschap. ‘Ik moet een moslim knuffelen. Om aan te tonen dat niemand bang hoeft te zijn.

View original post 467 woorden meer