Doofpot aanrijding Amsterdams stationsplein gaat verder open!

eunmask

In de “pers” werd gesproken over een man met een ‘te laag suikergehalte’! Tja, het woord ‘terrorist’ is taboe in Nederland!

Op 10 juni 2017 tijdens de islamitische ramadan reed een man met zijn auto op het stationsplein van Amsterdam Centraal op een groep mensen in. Met als gevolg acht gewonden, waaronder twee zwaargewonden. De politie van de hoofdstad sprak van een incident, dat verder zou worden uitgezocht. Ook liet hetzelfde politiekorps snel weten dat het niet om opzet zou gaan. Met een in de pers gekomen getuigenverklaring en de naam van de dader stapelen de aanwijzingen zich op dat het hier weleens zou kunnen gaan om een bewuste daad.

De Marokkaan: Khalid Karmaoui

De automobilist stond geparkeerd op een plek waar dat niet mocht. Toen agenten de bestuurder aanspraken, ging hij er vandoor er reed in een grote groep voetgangers. Na de botsing hebben agenten de bestuurder aangehouden. De…

View original post 216 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s