Kut Marokkaantjes begrijpen niet dat ze enkel in Europa vrouwen mogen aanranden en niet in Marokko zelf, dus worden ze opgepakt

Vier Marokkaanse kut blagen in de leeftijd tussen de 15 en 17 jaar oud negeren de smeekbeden van een 24 jarige vrouw in het Marokkaanse Casablanca om haar vervolgens ‘gewoon’ overdag in de bus de kleren van het lijf te scheuren, uit te schelden en aan te randen. Aan de opvoeding van de Marokkaanse jeugd kan dit in elk geval niet liggen dat bewijzen helaas meer dan genoeg Marokkaanse jongeren die in Europa hun jachtterrein hebben om naar hartenlust en straffeloos op onze vrouwen en dochters te jagen. Helaas voor dit tuig gebeurde een en ander in Marokko en tja dat mag natuurlijk niet.

Een video van dit gebeuren verscheen in de nacht van zondag op maandag op internet terwijl de gruweldaad die de vrouw werd aangedaan reeds 3 maanden geleden plaats heeft gevonden. De jonge vrouw werd half ontkleed, haar borsten werden betast en ze kreeg heftige beledigingen in…

View original post 555 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s