Schokkende ontdekking over Wiet Bizar!

eunmask

Amerikaanse wetenschappers hebben een schokkende ontdekking over Wiet gedaan!
Cannabis is op meerdere manieren gezond. Al jaren kom ik artikelen tegen over de krachtige werking van de cannabis plant, niet alleen vanwege zijn geestverruimende werking maar ook op medisch gebied en zelfs als grondstof voor kleding!

Toch heeft het even geduurd maar nu naar jaren geeft ook de Amerikaanse overheid toe dat cannabis meerdere voordelen heeft.
De Britse variant van de krant ‘’Metro’’ zegt: “Op de officiële website van het Amerikaanse KWF (Het National Cancer Institute ) is nu een extra pagina toegevoegd waarin wordt verduidelijkt dat cannabis en cannabinoïden toch echt kunnen helpen in de bestrijding tegen kanker.”

Cannabis is inmiddels in Amerika in meerdere staten legaal en zoals het er nu uitziet komen daar nog meer staten bij in de nabije toekomst. Het National Cancer Institute adviseert mensen met kanker aan om naast de normale behandeling van kanker…

View original post 178 woorden meer