Zelfmoordbommenlegger van ISIS doodt commandant van Hamas in Rafah, Gaza

Vlaamse Vrienden van Israël

Nidal al-Jaafari, een commandant van de al-Qassam Brigades, de moordbrigade van Hamas, was een islamistische terrorist die op 17 augustus 2017 werd vermoord door een andere islamistische terrorist van een rivaliserende terreurgroep [beeldbron: JP]

Een zelfmoordbommenlegger, verbonden met jihadistische Salafistische ISIS terroristen in Gaza, heeft zichzelf opgeblazen aan de grens van Gaza, waarbij Nidal al-Jaafari (28 jaar), een commandant van de terreurorganisatie Hamas, werd gedood in en poging om de ISIS adept en zijn kompaan te stoppen, aldus een bericht van Jewish Press.

Op donderdagochtend 17 augustus 2017 werden twee Salafistische terroristen tegengehouden voor controle aan de grensovergang in Rafah van Gaza naar Egypte. De twee Salafisten waren op weg naar de Sinaï om er zich aan te sluiten bij de terreurgroep Wilayat Sinai, de Sinaigroep van ISIS (lees verder).

Zij werden tegen gehouden door een gewapende patrouille van Hamas toen zij door de…

View original post 682 woorden meer