Waar is die Arabische lente nou gebleven?

Vlaamse Vrienden van Israël

Rudi Vranckx: “Ik beken schuld, sorry. We waren niet objectief. Daaag!”

VRT-journalist Rudi Vranckx, de meest bekende en best betaalde pro-Palestijnse Israëlbasher van België, blikt kort terug naar zijn subjectieve en verwrongen verslaggeving omtrent de gebeurtenissen op het Tahrirplein in de Egyptische hoofdstad Caïro, aan het begin van de Arabische Lente. Die zogenaamde “lente” zal spoedig uitdraaien in een regelrechte en nooit geziene Arabische Nachtmerrie. Het miljoen Arabisch islamistische doden, de miljoenen slachtoffers en  de vele miljoenen vluchtelingen, moesten en zouden geslachtofferd worden op de slachtbank van de progressieve pers en media in het Westen, niét in naam van de vrijheid maar in naam van het linkse bedrog, leugen en misleiding van Jan Modaal….

Vranckx op 21.11.2011: “Ik beken schuld. We hebben gefaald. We waren namelijk niet objectief. Ik voelde mij helemaal embedded bij al die mensen die protesteerden op dat plein want dat was de…

View original post 188 woorden meer