Palestijnse mensenrechtenbeweging veroordeelt acties van Qassam Brigades in Gaza (Hamas)

Vlaamse Vrienden van Israël

Palestijnen slagen andere Palestijnen met stokken en geweerkolven in elkaar. Gaza City, september 2007: Hamas slaags met rivaal in de terreur met name hun broeders van al-Fatah (van Mahmoud Abbas). Die broedertwist woedt tot op heden in alle hevigheid onverminderd verder en maakt de facto deel uit van de Palestijnse cultuur van haat en geweld.

Het Palestijnse PCHR (Palestinian Center for Human Rights) veroordeelt scherp de acties van leden van de al-Qassam Brigades, het doodseskader van Hamas dat de Gazastrook al tien jaar heel alleen controleert. De Qassam militieleden sloegen onlangs een oudere man in elkaar en braken zijn handen in Deir al-Balah, Gaza.

Op maandag 31 juli 2017 waren Abed al-Rahman Ahmed Barakah (59) uit Deir al-Balah en zijn zonen enkele jonge mannen aan het trainen in een paardenclub die hij bezit in het al-Bassa gebied ten noordwesten van Deir al-Balah toen zowat 30 gemaskerde mannen van…

View original post 270 woorden meer