NGO-mensensmokkelaars.

Gerard de Boer

Hieronder het harde bewijs dat de NGO’s samenwerken met de mensensmokkelaars om illegale gelukzoekers naar Europa te brengen. Te zien is hoe het onder Nederlandse vlag en in Amsterdam geregistreerde schip IUVENTA van de Duitse NGO ‘Jugend Rettet’ de illegale migranten overnemen van Libische mensensmokkelaars, die daarna al zwaaiend naar huis terugvaren. Even later sleept een kleinere boot van de IUVENTA het inmiddels lege smokkelschip terug naar de Libische kust, zodat de mensensmokkelaars de boot weer opnieuw kunnen gebruiken voor weer een nieuwe lading migranten. Overigens is de IUVENTA vorig jaar augustus bij een Harense notaris op naam gezet van de stichting ‘Jugend Rettet Nederland’. Dat is de Nederlandse tak van de Berlijnse ‘hulporganisatie’ of beter gezegd mensensmokkelorganisatie. Overigens worden ook andere NGO’s, waaronder ‘Artsen Zonder Grenzen’, verdacht van samenwerking met mensensmokkelaars omdat ze de gedragscode – die Italië voor NGO’s heeft ingesteld om grip te krijgen op de migrantenstroom…

View original post 71 woorden meer