DE EU LAAT NU HAAR WARE GEZICHT ZIEN!

eunmask

EUROPEES HOF: TERRORIST MAG NIET WORDEN UITGEZET! 

Een terrorist die wordt geacht in staat te zijn een aanslag te plegen in Duitsland, mag het land niet worden uitgezet. De man zit sinds maart vast en blijft voorlopig in Duitsland.

Dat besloot het Europese Hof voor de Rechten van de Mens woensdag. Het gaat om een 18-jarige man uit Dagestan, die naar Rusland zou worden uitgezet. Een Duits Hof gaf eerder groen licht voor de uitzetting, maar in beroep bij het Europees Hof hielden rechters de uitzetting tegen.

De Dagestaanse man zou aanhanger zijn van de terroristische organisatie Islamitische Staat. De Duitse veiligheidsdiensten arresteerden hem naar aanleiding van contact met IS-leden in Syrië. Daarnaast had de verdachte contact met een jihadist uit Essen, in Noordrijn-Westfalen.
Voor de verdachte komt de uitspraak net op tijd. De man stond op het punt te worden uitgezet en werd zelfs al vervoerd naar het vliegveld…

View original post 178 woorden meer