De Nachtmerrie van het Diversionisme

OpinieZ

Ik had een droom. Ik droomde van een vrij land waar je toch niet langer jezelf mocht zijn. Een land waarin het volk zich gelaten neer liet slaan door een kleine fanatieke minderheid. Een land waarin de zonen en dochters van hoogopgeleiden en van laagopgeleiden zich samen sullig de les lieten lezen door een groep doorgeslagen diversiteitsfundamentalisten.

Ik droomde van zonen en dochters die hun geslacht verloren, die angstig om zich heen keken, wegdoken, met woorden stuntelden. Niets durfden ze te ondernemen, uit angst uitgestoten te worden.

Diversionisten
Ik had een droom, dat op de duinen van Noord-Holland en Zuid-Holland de wereld in twee groepen werd verdeeld,  diversionisten versus verdoemden. Ze werden snel uiteengedreven en kwamen vijandig tegenover elkaar te staan. Ik droomde dat diversionisten en verdoemden geen mannen of vrouwen meer waren, dat ze niet langer rationeel mochten zijn, dat ze niet langer voor zichzelf konden beslissen. Dat ze genderneutrale…

View original post 396 woorden meer