Wat een foute lul is dat zeg, die Bas Soetenhorst van het Parool

Martien Pennings

De bovenbuurvrouw is met vacantie en die heeft een zaterdag-abonnement op het papieren Parool.  Even bladeren. Over het algemeen ben ik wel klaar met de systeem-media en dat bleek weer eens terecht. Ik heb nog gekeken of die column van Bas Soetenhorst “Demasqué van een leider van stavast” —bedoeld is Netanyahu — ook on-line stond, want dan had ik eruit kunnen citeren. Wat zegt u? Je kunt toch ook vanaf papier citeren? Nou, nee. Ik ben best bereid die nare onzin over Israël en de Palmaffia’s te copypasten, maar ik ga het niet overschrijven.

Dus u moet maar van mij aannemen dat het hier gaat om om een column over die tempelbergrellen waarin Israël de onredelijke bullebak is en “de Palestijnen” gerechtvaarigd verontwaardigd waren. Het is werkelijk een diep geestesziek en moreel pervers stukkie.

Ik heb Soetenhorst mijn eigen tirades rond die tempelbergrellen zowel getwitterd als gemaild:

1) Tempelberg-rellen: de…

View original post 34 woorden meer