Palestijnse terrorist hoog in het vaandel bij Belgische universiteiten

Vlaamse Vrienden van Israël

De Palestijnse terrorist Salah Hamouri wordt als een held geafficheerd op de website van de Palestijnse marxistische terreurgroep PFLP (Volksfront voor de Bevrijding van Palestina)

Een Palestijnse terrorist, die een aanslag beraamde op de Israëlische rabbijn Ovadia Yosef (1920-2013), was in maart 2017 te gast in België om te komen spreken in verschillende universiteiten. Comac, de jongerenbeweging van de exteemlinkse PvdA had Salah Hamourihiervoor uitgenodigd naar ons land.

Nochtans maakte Hamouri deel uit van een terroristische groep (het marxistische Volksfront voor de Bevrijding van Palestina/PFLP) die een actie voorbereidde om opperrabijn Ovadia Yosef te vermoorden. Het complot werd op tijd ontmaskerd en Hamouri werd veroordeeld tot 7 jaar cel, nadat hij de feiten had toegegeven. Hamouri kwam echter vervroegd vrij (18 december 2011). Zijn vrijlating gebeurde in het kader van de ruil die Israël met Hamas uitvoerde voor de vrijlating van de ontvoerde Israëlische soldaat Gilad Shalit.

View original post 315 woorden meer