Antisemitische smeerteef Monique van Hoogstraten van het NOS-journaal: “De al-Aqsa staat symbool voor hun nationale strijd”

Martien Pennings

De laatste tijd wordt het nieuws uit Israël en de rest van Palestina nauwelijks nog gecoverd door het NOS-Journaal. Gelauff cum suis kregen blijkbaar in de gaten dat hun antisemitische berichtgeving in de gaten begon te lopen. En misschien staat het zwijgen over Israël ook wel in dienst van het “verbinden”, want die Israëlhaat en Palmaffia-liefde die altijd uit de berichtgeving van Monique van Hoogstraten sprak, voedde natuurlijk de Jodenhaat van de moslims in Nederland. Voor zover dat althans nog nodig is nadat ze via de schotelantenne zijn voorgelicht door Al-Jazeera.

Maar gisteravond was er dan toch weer eens een klein reportagetje van het Moniekje in het 8-uur-journaal. Zo klein als het aitumpje was, toch zat het weer propjevol gluiperige leugens. Kijk vanaf 13:05.

De berichtgeving is aanvankelijk quasi-neutraal, maar dan kiest Moniekje voor deze beelden.

Dat valt natuurlijk precies in het regressief-linkse pulletje: vredelievende en ongewapende “Palestijnen” die…

View original post 581 woorden meer