Vrijdaggebed in Californië: Imam Ammar Shain bidt voor de vernietiging van de Joden

Vlaamse Vrienden van Israël

Op 21 juli 2017, ging de in Egypte geboren Amerikaanse geestelijke Ammar Shahin lelijk tekeer tegen de Joden tijdens het traditionele Vrijdaggebed in een sermoen dat hij afstak in het Islamitische Centrum in Davis in het noorden van Califonië, waar hij Iman is. Hij riep op om de “Al Aqsa moskee [op de Tempelberg] in Jeruzalem te zuiveren van het vuil van de Joden” en hen “uit te roeien tot de laatste mens”.

Hieronder het originele transcript van Memri TV:

Imam Sheikh Ammar Shahin:

“Allah does not change the situation of people ‘until they change their own situation.’ The Prophet Muhammad said: ‘Judgment Day will not come until the Muslims fight the Jews, and the Jews hide behind stones and trees, and the stones and the trees say: Oh Muslim, oh servant of Allah…’ They will not say: Oh Egyptian, oh Palestinian, oh Jordanian, oh Syrian, oh Afghan…

View original post 296 woorden meer