Ga op vakantie en blijf weg!

OpinieZ

Er was een tijd dat ik me ergerde aan de lamlendige besluiteloosheid aan het Binnenhof. Ik doel daarmee niet aan de normale zittingsduur van een kabinet maar in dit geval op de (in)formatie. Eerder dit jaar vond ik het nog van belang dat er snel een nieuw kabinet komt. Inmiddels is dat gevoel wel over.

Waarom deze omslag? Vanwege het politieke profiel van de waarschijnlijke coalitie. Dezelfde koppen, dezelfde uitgekauwde standpunten, dezelfde holle bravoure, dezelfde terugtrekkende bewegingen, de almaar blijvende onderdanigheid aan de EU en het wegkijken van de gevaarlijkste invasieve exoot van dit moment: de islam.

Grijs 1
Het nieuwe kabinet – als het er al komt, wat gezien de lamlendigheid van de betrokkenen nog maar de vraag is – zal weinig kleurrijk zijn. Grijs I is in aantocht en wij hebben dat maar te accepteren, zo lijkt het. Met een motorblok dat wordt aangevoerd door lieden die hun…

View original post 632 woorden meer