Europese Unie plaatst radicaalislamitische terreurbeweging Hamas in Gaza terug op haar zwarte lijst

E.J. Bron

Screenshot_102

Terroristen van Hamas.

(Door: “Brabosh”)

Op woensdag 26 juli 2017 heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg (European Court of Justice) de Palestijnse terreurorganisatie Hamas en haar moordbrigade de Al Qassam Brigades opnieuw op haar lijst van terreurorganisaties geplaatst. Daar waren ze “tijdelijk” van verdwenen op 17 december 2014.

De manoeuvre van de Europese Unie om in december 2014 Hamas van de terreurlijst te verwijderen, kwam in Israël aan als een donderslag bij heldere hemel. Israël en de Palestijnen hadden net een oorlog uitgevochten (Operation Protective Edge tussen 8 juli – 26 augustus 2014), waarbij Hamas en haar dozijn nevenorganisaties talloze oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid hadden bedreven en daarvoor ongestraft bleven.

Lees verder>>>
Brabosh

View original post