Israëlisch parlementslid: ‘Bouw een synagoge op de Tempelberg’

Vlaamse Vrienden van Israël

Parlementslid Bezalel Smotrich, volksvertegenwoordiger in de Knesset voor de Joods Huispartij van Naftali Bennett, heeft op maandag 24 juli ’17 opgeroepen om een synagoge te bouwen op de Tempelberg in Jeruzalem in antwoord op de brutale terroristische aanslag in Halamish op vrijdagavond jl.

Smotrich vertelde aan Arutz Sheva wat hij beschouwt als het Zionistisch antwoord op de campagne van opruiing en terreur jegens Joodse rechten op de Tempelberg:

“Het Zionistisch antwoord zou grotendeels zijn om de tegenpartij duidelijk te maken en hen te doen voelen dat ze verloren hebben. Zij moeten begrijpen dat ze niets winnen bij terrorisme. Zij zijn de enigen die zullen verliezen en dit zal gebeuren op drie niveaus.

Bezalel SmotrichIk zou vandaag een synagoge optrekken op de Tempelberg, deze ochtend nog. Indien iemand denkt dat met terrorisme, geweld en de massacre van een familie, hij onze soevereiniteit kan terugdraaien – indien ik de eersteminister was –…

View original post 316 woorden meer