GeenStijl gaat mainstream: normale Van Rossem geïnterviewd door normale Teun Gautier

Martien Pennings

Het wil maar niet doordringen bij de “normalen”: de abnormaliteit van de nazistische islam. Hieronder analyseer ik een interview in Café Weltschmerz van Teun Gautier met  “Van Rossem” van GeenStijl, een pseudoniem van Bart Nijman, die onder zijn echte naam wordt geïnterviewd. En daaruit blijkt dat Nijman en Gautier zich tot de normalen rekenen.

“Meer normale mensen die normale gesprekken voeren”: zo wil Gautier aan het einde van het gesprek graag de uitkomst samenvatten van wat er besproken is. Die “normale gesprekken” moeten dan gaan over de islam. Het punt is alleen dat de islam niet normaal is maar een nazistische en onhervormbare massamoordenaars-ideologie. Dat wordt dan toch lastig.

Enfin:een schitterend interview! Een moreel-intellectueel totale kluns (Gautier) die iemand interviewt (Nijman) die nog half in de ontkenning zit omtrent de islam, ook al omdat GeenStijl toch advertenties moet binnenhalen.

U kunt het interview tot aan minuut 29 overslaan, want…

View original post 2.714 woorden meer