De integratie-en-multikul-leugen: moslims hoeven, willen en kunnen niet integreren

Martien Pennings

Jammer dat die Perzisch-Arabische Hindoestaan uit Mofrika niet vertelt wie hij is en ik weet niet of zijn stelling dat het gemiddelde IQ van moslimlandbewoners lager is dan dat van Duitsers wetenschappelijk onderbouwd is, maarrrr . . . . . . . . dat moslims op een enkele uitzondering na — en dan houden ze ook meestal op moslim te zijn, zoals bijvoorbeeld Hafid Bouazza — niet integreren, is wel duidelijk. Erger nog: ze parasiteren op deze cultuur, zoals ze altijd op andere culturen geparasiteerd hebben en dan vaak via grof geweld. Zelfs als we de islamitische aanslagen en de relatief hoge criminaliteit onder moslims in de beschouwing betrekken, gaat het nu met relatief weinig geweld vergeleken met de enorme bloedbaden die ze altijd aangericht hebben, maar eigenlijk net zo parasitair. Ze integreren net genoeg om economisch te kunnen functioneren, maar blijven mentaal en fysiek voor de rest in hun…

View original post 319 woorden meer