Moslimterroristen van Hamas & Co vuren andermaal raket af richting Israël

Vlaamse Vrienden van Israël

Afgelopen zaterdagnacht, 22 op 23 januari 2017, hebben islamitische terroristen die opereren onder de mantel van Hamas, vanuit de Gazastrook een raket afgevuurd richting Israël. De raket explodeerde in de lucht en er raakte niemand gewond noch werd er materiële schade veroorzaakt.

Door het feit dat de raket voortijdig ontplofte werd het ‘rode alarm‘ signaal niet geactiveerd (plaatje rechts).

Vorige maand hebben terroristen vanuit Gaza een raket afgevuurd naar Israël. Het projectiel explodeerde in open terrein in het gebied van de Regionale Raad van Sha’ar Hanegev. In die aanval werden evenmin mensen gewond noch werd er materiële schade aangericht. De Israëlische luchtmacht voerde meteen enkele luchtaanvallen uit en beschoot ywee militaire infrastructuren van Hamas.

Hoewel Hamas – en het dozijn andere terreurgroepen in Gaza die àllen onder hun directe supervisie resorteren – sinds het laatste gewapende conflict op 26 augustus 2014 een staakt-het-vuren akkoord heeft afgesloten…

View original post 19 woorden meer