D66 rechtbankvoorzitter zit versteld van Marokkanen: ‘dit méén je niet’

Martien Pennings

Nee, dit is niet de Banne-Buiksloot, maar de vloer van een keuken in Samaria-Judea waar een Joods gezin afgelopen vrijdag werd afgeslacht door een, eh, “Palestijnse”, eh, “Marokkaan”. De liefde voor het mes wordt in deze cultuur breed gedragen, zoals hieronder weer eens wordt geïllustreerd.

Het Amsterdamse Parool zet deze zaterdag boven een verslag het volgende:  “Een groep jonge criminelen terroriseerde de Banne Buiksloot in Noord. Brutaal, intimiderend en zonder scrupules”. En het waren natuurlijk weer types uit het ieslamiesch koeltoerberaich. Dit is een mooi citaat:

“De groepen die op straat zo intimiderend overkomen, beginnen op enig moment toch barstjes te vertonen. Redouane T. berooft met wat hulpjes een groepslid van zijn telefoon, waarbij het slachtoffer harde klappen krijgt. Daags na de straatroof valt hij het slachtoffer weer lastig: T.’s schoudertasje is bij de straatroof gescheurd en dat moet het slachtoffer vergoeden. Opnieuw slaat een groepje de jongen in…

View original post 312 woorden meer

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s